Velkommen til denne nettsiden!
  • LED trådløs lading musematte
  • Trådløs penneholder
  • Trådløs ladekalender

2022 beste Skrivebordskalender for små skrivebord Trådløs ladebordskalender

Kort beskrivelse:

Dette er enskrivebordskalender av høy kvalitet.Den har også trådløs ladefunksjon og mobiltelefonholderfunksjon.Skjermen kan avgi lys, og kvaliteten er meget god.Materialet er ABS-plastpapir, som er vanntett, holdbart og ikke deformert.


Produkt detalj

Det er en skrivebordskalender av høy kvalitet, den har også en trådløs ladefunksjon for mobiltelefon og en mobiltelefonholderfunksjon, samt en lysavgivende skjerm.Det er et veldig innovativt produkt.Vi har også søkt patent. Den er av meget god kvalitet.Hoveddelen er ABS-plast, ikke papir, som er slitesterk, ikke deformert og ikke redd for vann.Plasten er laminert med miljøvennlig PU-skinn for å få produktet til å se mer avansert ut. Øk eksponeringen til merket.Når produktet plasseres på skrivebordet, endrer fargeskjermen hele tiden fargen, slik at vennene dine kan se logoen din og alle kan huske logoen din, som er veldig egnet for merkevarepromotering.

Skrivebordskalender for trådløs lading Skrivebordskalender for trådløs lading Skrivebordskalender for trådløs ladingSkrivebordskalender for trådløs lading

 

 

Det er en god gave å gi til venner eller kunder, la dem føle seg overrasket, fortsett å blinke med logoen din eller innholdet du vil uttrykke på skrivebordet, slik at personen som mottar gaven og menneskene rundt ham kan se den hver dag , alltid huske deg, en flott gave.

Skrivebordskalender for trådløs lading Skrivebordskalender for trådløs lading

 

spesifikasjon:

Produktnavn Liten skrivebordskalender Trekk Trådløs lader
Materiale PU-skinn Fordel Tilpasset LED-logo
Stil TilpassetSkrivebordskalender Type lader USB-lading
Type Stående skrivebordskalender Bruk Kontor, hjem, trådløs lader

 


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv din melding her og send den til oss