Velkommen til denne nettsiden!
  • LED trådløs lading musematte
  • Trådløs penneholder
  • Trådløs ladekalender

Den beste gaven til livmorhalspasienter er en nakkevarmepute

Dette er en form for hypertermi som bruker varme for å øke blodstrømmen til det berørte området.Du kan oppleve lignende lettelse når du tar et varmt, beroligende bad.

"Hotpacks lindrer ofte muskelsår ved å øke blodsirkulasjonen og hjelpe musklene til å strekke seg," forklarer Dr. Jacob Hascalovici, Clearings overlege og smertespesialist.Clearing er en digital helseplattform for pasienter med kroniske smerter.
Varmeputer kan brukes til å behandle ryggsmerter, kroniske nakke- og skuldersmerter, og til og med menstruasjonssmerter.
En stor fordel er deres portabilitet.Du kan nesten ta med deg varmeputen – til soverommet, sofaen, på reise eller til og med i bilen.Kiropraktor Dr. Blessen Abraham liker at de fleste varmeputer er fleksible, slik at du kan vikle dem rundt leddene dine.

Varmeputer kan lindre smerte, muskelstivhet og kronisk smerte.
Kramper er en smerte, men en varmepute kan hjelpe.
Denne varmeputen er spesielt forberedt for pasienter med nakkesmerter, varmeputen tar i bruk den nyeste grafenvarmeplatevarmeteknologien.De langt infrarøde lysbølgene som sendes ut av grafenvarmearket kan fremme blodsirkulasjon, skjønnhet og hudpleie, og forbedre søvnkvaliteten.Overflaten på varmeputen er et mykt materiale, som er mykt og behagelig å ta på.Den bruker 5v sikker spenning, og bruksprosessen er sikrere.Varmeputen er designet med borrelås og brukes av alle slags mennesker.Det er en medisinposedesign på innsiden av varmeputen.Når du bruker varmeputen til varmekomprimering, kan du legge bynvort-urteposen, ingefærmedisinposen, medisinurteposen osv. inn i nettingposen for bruk sammen.


Innleggstid: 12-jul-2022