Velkommen til denne nettsiden!
  • LED trådløs lading musematte
  • Trådløs penneholder
  • Trådløs ladekalender

Det beste oppvarmede midjebeltet med massasje

Å sitte lenge kan forårsake mange fysiske farer, som: muskelsmerter i hele kroppen, nakkestivhet, hodepine og svimmelhet, og forverre menneskers sykdommer i korsryggen og nakkeryggen.Våre oppvarmede belter er spesialdesignet for personer som ofte er stillesittende for å lindre korsryggsmerter, ryggsmerter med mer forårsaket av langvarig sittestilling.

Midje varmepute Midje varmepute

Pproduktbeskrivelse:

Demidje varmeputeer laget av grafen, og de langt infrarøde lysbølgene av grafen kan fremme blodsirkulasjonen, skjønnhet og hudpleie, og lindre leddsmerter.Grafen har hurtigoppvarmingsfunksjon, tre sekunders rask oppvarming uten ventetid.

Midje varmepute

 

Deoppvarmet beltelades via USB, 5W sikker spenning er tryggere å bruke.USB-lading er kompatibel med de fleste grensesnitt på markedet.Den kan lades gjennom mobil strømforsyning, strømbank osv., og kan brukes sammen med strømbanken som følger med beltet.Sett kraftbanken og kraftbanken inn i kraftbanken.

Midje varmepute

 

Devarmeputehar massasje- og elektriske varmefunksjoner, og bruker en knapp for å styre bryteren.De tre girene kan fritt styre varme- og massasjegirene etter behov.Oppvarming gir en varmekompresjonseffekt og vibrasjonsmassasje for å lindre korsryggsmerter, magesmerter, ryggsmerter, etc.

Midje varmepute

 

Devarmebeltehar et borrelås justerbart belte, egnet for både menn og kvinner, og kan justeres fritt etter ulike midjeomkretser til ulike personer.Midjemassasjeapparatet er utstyrt med en medisinpose og en nettingpose, som kan inneholde ulike medisinposer, for eksempel: bynvort urtepose, ingefærmedisinpose, safranpose, etc.

01

Varmetapen kan brukes som velkomstgave, familiegave, velkomstgave, julegave, skjønnhetsgave, salgsfremmende gave osv. Det er en omtenksom gave til familie, kolleger, venner, elskere osv.


Innleggstid: 26. mars 2022